Jan 01

Services

De ondergrond 
Bij ons gaat het hoofdzakelijk om het ontwerpen en borduren. Het staat u als particulier en bedrijf volledig vrij om de te borduren kleding,  handdoek,  babyartikel
etc. zelf te kopen en deze bij ons aan te bieden om te borduren.
Wilt u dit niet dan kunnen wij vanzelfsprekend daarvoor zorgen.

Teksten
Bij ons kunt u terecht voor praktisch elk lettertype. Heeft u zelf geen keuze voorhanden dan kunt u een keuze maken uit onze verzameling lettertypes.
True type-fonts kunnen wij voor u overzetten in te borduren teksten

Ontwerpen

Om een gewenst en dus goed resultaat te verkrijgen is het belangrijk dat het logo duidelijk wordt aangeleverd. Een digitaal bestand met voldoende resolutie is voor ons ideaal, maar een scherpe afbeelding is door ons ook goed te verwerken.

Extra service
Onze samenwerking met Abc kledingreparatie biedt u tevens de mogelijkheid uw door ons geborduurde opdrachten op kleding etc. te bevestigen.
Voor reparatie van [werk]kleding, vlaggen , kussens [binnen en buiten].gordijnen, vitrage, leer etc. kunnen wij hen van harte aanbevelen.

Kosten
Voor het ontwerpen en borduren bestaan geen standaard prijzen. Deze zijn namelijk van veel factoren [aanlevering ontwerp, afmetingen, aantal steken, oplage, draaitijden, gewenste afwerking , kosten verzending etc.] afhankelijk.
Een goed product is de wens, maar  dit  tegen een concurrerende  prijs  zal bij  de keuze van de opdrachtgever sterk bepalend zijn.
Vanzelfsprekend vinden wij dit en daarom maken wij graag geheel vrijblijvend en gratis  voor uw opdracht een offerte. Gebruik hiervoor de contactbutton.

 

 

 

 

 

Maps

ons adres, bezoek ons

View Larger Map

vind ons op facebook

vind ons op facebook

  Klik hier om te willen

contact adress

adres:

Adres : Blokhuisplein 24
Postcode : 8911 LJ Leeuwarden

Tel : 058-21 50 445 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.